Hatékony munkavégzéshez nélkülözhetetlen a jó munkaeszköz megléte.

A vállalkozásunk indításakor kis daruk értékesítésével kezdtünk, majd folyamatosan egészítettük ki a portfóliót a vevői igényeknek megfelelően, így került a horizontunkra az emelőhátfalak értékesítése felszerelése, üzembe helyezése.

Amikor elkezdtünk foglalkozni ezzel a szegmenssel, felmérve az igényeket, már teljes körű szolgáltatásként indultunk neki és az üzembe helyezésen felül a vizsgáztatást is biztosítjuk.

Az értékesítés során számunkra a legfontosabb, hogy a vevő tevékenységi körének a legmegfelelőbb terméket tudjuk javasolni.

Az árajánlatkérés során gyakori egyeztetési téma, hogy az érdeklőnek milyen emelőhátfal lenne a legmegfelelőbb. Fontos szempont természetesen az ár is, de ezek előtt kérünk tartsd szem előtt:

  • a tevékenységet,
  • a jármű önsúlyát, mely nagyban befolyásolja, hogy milyen méretű hátfalat tudunk felszerelni
  • a munka során történő súly felemelését.

Ezt a három szempontot figyelembe véve, biztosan a Neked megfelelő emelőhátfalat tudod kiválasztani!

Cégünk a legelső emelőhátfalat 2007-ben az angliai Penny Hydraulics Ltd.-tól rendelte meg. Ez a típusú hátfal 2 méretben elérhető, szélességük megegyező a hosszuk viszont eltérő. Míg az egyik méret 800mm a másik termék 1200mm - ezzel egy raklap emelése is megoldható -, de a terhelhetőség megyegyezik, ami 500 kg.  A konstrukció platós járművekre és pick up-ra szerelhető fel. Az emelőlap méretéből adódóan a légellenállás minimális, ezért kedvelt a nyitott járművek között.

Bővebb információ erről a termékcsaládról ITT olvasható. Kedvelt megoldás méhészeti körökben.

Néhány éve foglalkozunk nagyobb terhelhetőségű emelőhátfalak felszerelésével ponyvás, épített dobozos és zárt áruszállítókhoz. A piacon található legmagasabb műszaki színvonalú Sörensen emelőhátfal értékesítésével és felszerelésével foglalkozunk. Legnagyobb előnye a termékcsaládnak a megbízhatóság és a könnyű önsúly. Többségében szállítmányozással foglalkozó partnerek szokták keresni.

Nem kimondott emelőhátfal termékcsaládba tartozik a rakodó emelő, eltérő mérete és formája miatt, viszont funkciójában egyedi a piacon. Az emelő sajátsága, hogy kis helyet foglal el, ennek ellenére mégis 250-500 kg közötti súlyt képes felemelni.  Többnyire zárt áruszállítókba szoktuk szerelni, de természetesen platós gépjárműre is megoldható a felszerelése. Elsősorban mosodai szolgáltatással foglalkozó partnereink használják, valamint olajos hordók szállításával foglalkozó vállalatok.

 

A legutóbbi két munkákról készítettünk egy összefoglaló videót! 

 

Hírek

Termelési munkatársat keresünk emelőgép gyártó üzemünkbe

A munka

Cégünk fő tevékenysége különféle emelőgépek gyártása és felszerelése - főleg 3,5 tonnás, platós - kishaszonjárművekre. A Te feladataid a gyártáshoz és a szereléshez kapcsolódnak majd. A gyártási dokumentáció alapján az anyagok vágását, megmunkálását, előszerelését fogod végezni.

Foglalkozunk ezen kívül járműberendezések furgonokba történő beszerelésével, és szervizautó átalakítással. Ezek lapra szerelt fém polcok, amiket összecsavarozunk, majd beépítünk az autóba. Itt a polcok összeszerelésében és a járműbe történő beszerelésében kell részt venned. Ha valaha szerettél LEGO-val játszani, akkor ez tetszeni fog.

Kik vagyunk?

Kishaszonjárművek professzionális átalakítását végezzük Veszprém környéki bázissal, egész Magyarországra kiterjedő ügyfélkörrel. A Modul-Stor Hungary Kft. több, mint 20 éve foglalkozik kishaszonjármű szerviz autók kialakításával. A termékpaletta bővül, elérhetőek nálunk a járművekre szerelhető daruk, foglalkozunk emelőhátfalak gyártásával és felszerelésével, valamint ehhez a járműcsaládhoz tartozó termékekkel. Járműberendezésekkel segítjük a vállalkozók hatékony munkavégzését, tetőcsomagtartókat szerelünk fel a nagy teherbírást igénylő rakodási munkálatokhoz és melegvizes kézmosók is elérhetőek nálunk a 100%-os higiénia érdekében.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Rólunk mondták

Kiemelt referenciáink

Kapcsolat

Modul-Stor Hungary Kft.

Számlázási és levelezési cím: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56. Pf. 489

Iroda, telephely és szállítási cím: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

Tel.: +36 (88) 505 502

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 11673521-2-19

Gőz Zsigmond

+36 30 243 0901

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyvezető

Gőz Máté

+36 70 203 7560

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Műszaki vezető

Emelőgépek

Gőz Gábor

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Termelési vezető

 

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.