Csomagszállító polcberendezés futárszolgálatoknak

Egy több tucatnyi autóból álló flotta időszakonként 2-3000 csomagot is kezel napi szinten. Nem ritka, hogy egy-egy jármű százas nagyságrendben szállítja naponta a csomagokat. Ha a raktér átlátható, és a sofőr pillanatok alatt megtalálja a keresett dobozt, akkor a sikeresen kiszállított csomagok száma is nőni fog. Naponta néhány százalékkal több kiszállított csomag pedig éves szinten jelentős árbevétel növekedést eredményezhet.

polcrendszer futárszolgálatoknak

polcrendszer futárszolgálatoknak

Az online vásárlás népszerűségével megnövekedett a csomagküldő szolgáltatás szükségszerűsége is. Nagy a verseny a csomagszállítás területén, így minden szolgáltató célja, hogy ő legyen a legvonzóbb a piacon.

A szállítmányozási feladatok minden szállítónál megegyeznek, viszont a szállítás minősége változó. Ezen a területen lehetősége van egy szolgáltatónak versenytársakat megelőzve vevői körét bővíteni. 

Hogyan érheti el Ön is, hogy vonzóbb legyen a konkurenciánál?

  • Gyors és biztonságos csomagszállítás

Az ügyfél-elégedettség fontos. A vevők a mai napig a gyorsaságot és a biztonságot tartják a legfontosabbnak. Ha a megrendelő nem elégedett, akkor a futárcég a presztízsét könnyen lerombolhatja.

Igaz, a gyorsaság segítésében légvonalnál rövidebb utat nem tudunk felajánlani, de megfizethető, rendszerezett gépjármű rakteret igen, ami segíti a sofőr munkáját, hogy átláthatóbb és szervezettebb legyen a csomagok kezelése, ezzel biztosítva számukra a hatékony munkavégzést.

Hogyan érheti el, hogy gazdaságosabb legyen cége működése?

  • Olyan polcrendszerrel, amely nagyobb területet biztosít a rakodáshoz, így a csomagokat nem szükséges egymásra pakolni, elkerülve ezzel a termékek esetleges sérülését.

Megoldást adunk arra, hogy a futárok munkáját hatékonyabbá tegyük a polcberendezésekkel, hiszen egy átlátható raktérrel gyorsabb a munkavégzés.

Az alábbi két videó jól szemlélteti az Express Courier polcokban rejlő lehetőségeket

Megnézem, hogyan dolgoznak a profi futárszolgálatok

Megnézem, hogyan lehet maximalizálni az egy járművel kiszállított csomagok számát

Hogyan érheti el, hogy nagyobb bizalmat keltsen a vevőben?

  • Vonzó szállítási, raktározási körülmények – rendezett, átlátható raktér kialakításával

A csomagok megóvása mellett, fontos hogy a gépjármű is védve legyen a különböző sérülésektől. Gyakori probléma, hogy a nehezebb csomagok szállításkor sérülést okoznak a kocsi oldalfalán, ami behorpad, benyomódik.

A polcrendszer és az oldalfal burkolat segít, hogy se a csomag, se a jármű ne sérüljön meg.

A polcrendszernek köszönhetően, több csomag szállítható, hiszen nemcsak a padlóra lehet rakodni, hanem van lehetőség több szinten is a csomagokat elhelyezni, ezáltal a raktér hatékonyabb kihasználása több csomag kiszállítását teszi lehetővé.

Árajánlat kéréssel kapcsolatban kérjük, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődjön és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.

Cégünk egy már, több évtizede forgalmazott, specifikusan futárautókba gyártott polcberendezést ajánl.  A polcok kialakítása 100%-ban a futárszolgálatos gépjárművekre lettek tervezve és fejlesztve.

Paár Trans Kft – Paár Csaba:

„A Modul-Stor Hungary Kft. a partnerség kezdetétől együttműködő és segítőkész volt, rugalmasan kezelték az utólagos módosításokat illetve változtatásokat, valamint jól felszerelt, tiszta munkakörnyezetben dolgoznak.

Az előzetes egyeztetések rugalmasak és zökkenőmentesek voltak, emiatt is döntöttünk mellettük, amit nem bántunk meg, mert a végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, mind a polcberendezésnek, mind a raktér burkolásának minőségével. Tervezzük, hogy a jármű flotta többi autóit is felszereljük polcokkal és mindenképp Modul-Stor Hungary-val folytatjuk az együttműködést. A futárok visszajelzése is pozitív, hiszen nagymértékben segíti ez a kiváló járműberendezés a munkájukat, a raktér sokkal átláthatóbb, ezáltal könnyebbé tette a küldemények kezelését, így hatékonyabban is tudnak dolgozni.

Bátran ajánljuk a csapatot, hiszen profik abban, amit csinálnak!”

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.