A munka

Cégünk fő tevékenysége különféle emelőgépek gyártása és felszerelése - főleg 3,5 tonnás, platós - kishaszonjárművekre. A Te feladataid a gyártáshoz és a szereléshez kapcsolódnak majd. A gyártási dokumentáció alapján az anyagok vágását, megmunkálását, előszerelését fogod végezni.

Foglalkozunk ezen kívül járműberendezések furgonokba történő beszerelésével, és szervizautó átalakítással. Ezek lapra szerelt fém polcok, amiket összecsavarozunk, majd beépítünk az autóba. Itt a polcok összeszerelésében és a járműbe történő beszerelésében kell részt venned. Ha valaha szerettél LEGO-val játszani, akkor ez tetszeni fog.

A DHL – Magyarország ajánlás útján került velünk kapcsolatba. Az előzetes egyeztetések során kiderült, hogy a jelenlegi járműflottájukból több autót szeretnének bepolcozni. A megrendelés sajátossága volt, hogy nem a hagyományos szervizautó berendezést szerették volna, hanem speciális futárautókba szerelhető polcberendezés volt az elképzelés.

A polcrendszer fő előnye, hogy a rakodótér kihasználhatósága nem csökken. Az olasz tervezőcég a GEMA, erre remek megoldást készített, hiszen a polc lábak kialakítása követi a jármű vonalát, így a helykihasználás maximális marad.

Tavaly januárban egy rendezvényen találkoztunk az AGROTEC Magyarország egyik képviselőjével.  Beszélgetés során kiderült, hogy mezőgazdasági területen vannak jelen a piacon és szolgáltatásaikhoz hozzátartozik a megvásárolt gépjárművek karbantartása. Emiatt komoly szervizautó parkot hoztak létre és az új beszerzésű járműveknél beszállítót kerestek a járműveik polcozására. Megoldásuk még nem volt arra, hogy a gépjárművek belső terének kialakítását, hogyan oldják meg. Itt kapcsolódott össze a két cég, hisz egyik profilunk a polcberendezés tervezés, beépítés.

2015 után 2019-ben is a Modul-Stor Hungary Kft. kapott megbízást a Földgázszállító Zrt. járműflottájának átalakítására.
A megbízó nagyon sokféle feladatot végez, így a legfontosabb az volt, hogy az autókat felkészítsük a hatékony munkavégzésre. Az emelődarus felépítmények és a szervizautó kialakítások mind ezt a célt szolgálják. A pick-up járművekbe egyedileg tervezett kihúzható raktértálca és tárolóegység bizonyítja, hogy nem csak sztenderd termékeket kínálunk, hanem a vevőinkkel együttműködve, az ő munkafolyamataikhoz igazított megoldásokat is szállítunk.

Gyakornoki program megvalósítása Széchenyi 2020-as finanszírozásból

Az új gyakornokok munkájával kialakulnak azon munkahelyi feltételek, melyek lehetővé teszik a termelési folyamatok időbeli és munkaállomásokra történő szétbontását. Eredményeképpen a munkafolyamatok időbeni egymásra épülése csökken, az egyes munkaállomásokon egyidejűleg történő termelési lépések nagymértékben lerövidítik a szállítási határidőket.

2019.09.27-én megtartottunk gyártócsarnokunk ünnepélyes avatását

A hivatalos megnyitóünnepségen jelen volt Ovádi Péter országgyűlési képviselő, aki beszédében kiemelte, "hogy nagyon fontosnak tartja az ilyen családi vállalkozásokat, mint amilyen a Modul-Stor is, amely már több mint 20 éve jelen van a piacon. Ezek a vállalkozások adják a társadalom gerincét, rájuk lehet építeni."

Emelő-berendezés gyártó üzem és kapcsolódó eszközbeszerzés a Modul-Stor Kft. nemesvámosi telephelyén kapacitásbővítés érdekében.
A fejlesztés fő célja a pályázati felhívás címével megegyezően a vállalkozás kapacitásának bővítése.

 

 

A KITE Zrt-nek végeztük el a szervizautóik kialakítását. A 15db Peugeot Partnert és 5db Peugeot Boxert tartalmazó flottába a következő berendezések kerültek: csúszásálló padlóburkolat, egyedi tervezésű Bri-Stor szervizautó berendezés, szerszámtartó panelek, palackrögzítők, LED-es munkalámpák és szivargyújtó csatlakozós mágneses munkalámpák, lenyitható satutartó, 5 literes csapos kanna szappanadagolóval és papírtörlővel.

Minden igényt kielégítő szervizautót építettünk be a Ketten Gép Kft-nek, akik építőipari gépek és alkatrészek forgalmazásával és szervizelésével foglalkoznak. A fémlánctalpas járószerezetek helyszíni javítását egy 150kg súlyú mobil láncprés segítségével végzik, aminek a mozgatására egy 250 kg teherbírású, 2m gémkinyúlású Szegélydarut építettünk az oldalajtóhoz. Ezzel könnyedén tudják mozgatni a nehéz szerszámot mind az autóba, mind pedig a javítandó lánctalpas járműhöz.

2013. márciusában adták át a Honvédségnek a HM Currus Zrt által fejlesztett tűzszerész járőrautót, amibe egy FV500 típusú darut építettünk (kapcsolódó cikk elérhető ITT). A Dunából kiemelt bomba elszállításánál is ezt a járművet használta a Honvédség alakulata.

 

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.