Emelőberendezések méhészeknek, akár 50% vissza nem térítendő támogatással!

Termékeinkkel már több mint 10 éve vagyunk a magyar piacon. Sok méhész kiállításon és találkozón vettünk részt, sok méhésszel beszélgettem, akik közül sokan vevőink lettek. Ez alatt az idő alatt megismertem azokat a problémákat, amelyek a méhészek munkájában talán a legnehezebbek: a vándorlással, mézes hordó rakodással kapcsolatos nehéz fizikai munka.

Ez a munka kiváltható az általunk forgalmazott járművekre szerelhető emelő berendezésekkel. Termékeink között megtalálhatók egyszerűbb, de olcsóbb kivitelű elektromos működésű valamint professzionális igényeknek is megfelelő, hidraulikus működésű emelőgépek is.

 

 

Az emelőgépeinkkel végzett munka könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb, mint a kézi erővel történő rakodás. Hamar megtérülő befektetés, hiszen egy jól megválasztott emelőgép segítségével a vándorlással járó rakodási feladatok ellátásához elég akár egy fő! Fontos továbbá megjegyezni, az egészségügyi vonatkozásokat is! Az idősebb korosztály szinte minden tagját érintő krónikus derékfájás kialakulása részben a hosszú éveken át végzett nehéz fizikai munka eredménye. Egy megfelelő emelőgép technológiába illesztésével a jelenleg aktív fiatal méhész generáció egy nagy lépést tesz egészsége megőrzése érdekében.

A Magyar Méhészeti Nemzeti Program által nyújtott támogatások felhasználhatóak emelőgépeink finanszírozására, így nagymértékben csökkenthető a beruházás költsége.

Támogatás a Magyar Méhészeti Nemzeti Program keretében

A Magyar Méhészeti Nemzeti Program keretében továbbra is igényelhető támogatás a termékeink megvásárlására és felszerelésére.

Támogatás mértéke:

  • Daru esetén: max. 650 eFt
  • Emelőháftal esetén: a bekerülési érték 50%-a, max. 400eFt.

A rendelet teljes szövege itt található:

http://www.omme.hu/wp-content/uploads/2019/12/57-2019-AM-rendelet.pdf

 

Azon méhészek közül, akik már vásároltak tőlünk, megkérdeztük néhányukat a termékeinkkel kapcsolatban. Alább az ő véleményüket adjuk közzé.

P. Pál, méhész:

Én egy FV1200 autódarut rendeltem 5 évvel ezelőtt. A termék hordós méz rakodására kiválóan alkalmas, de az emelési sebessége lehetne kicsit gyorsabb.

Méhész társaimnak azt javaslom, hogy pontosan határozzák meg az igényeiket és annak megfelelően válasszanak a termékkörből.

A cég vezetője és munkatársai maximálisan eleget tettek kéréseinknek és elvárásainknak.

 

T. Jenő méhész:

7,5 tonnás teherautóra készíttettünk 250-es Szegélydarut 2015-ben. Az idén már többször vándoroltunk, tökéletesen kielégíti az elvárásainkat, munkánkat maximálisan megkönnyíti! A fiamat idézve "Mostantól a vándorlás játék!"

Mindenkinek merem ajánlani emelőberendezéseiket, akinek a költségvetése megengedi, mert testileg és lelkileg is megkíméli az embert!

Köszönöm a Modul-Stor Kft-nek, hogy a kívánságainknak megfelelően, személyre szabottan készítették el a megrendelésünket!

 

B. Lajos, méhész:

Kb. 8 éve használom, ennek köszönhetem, hogy nincs gerincsérvem, egy embert helyettesít, mindig megbízhatóan dolgozik, a méztéri fiók tornyokat egységesen lehet mozgatni vele.

A méhész egészsége a legfontosabb! Az emelőberendezés nagymértékben megkönnyíti a munkát, mindig kéznél van. A gép ára elenyésző, ha az évekig foglalkoztatott segédmunkás bérével hasonlítjuk össze.

Mindig elérhető a cég, türelmesen nyújtanak segítséget. A következő autómra is ilyet szereltetek, Nemzeti programból finanszírozható.

 

F. Gyula, méhész:

Az emelőhátfal tökéletesen működik, kifogástalan, megbízható. Munkámat nagyban segíti. Kezelése, működése nem bonyolult.

A méhész kollégáknak javasolnám a sok felesleges emelőszerkezet, saját ötletelések helyett ennek a megbízható, aránylag olcsó eszköznek a használatát.

A Modul-Stor Kft megbízható, ügyfélbarát, minden előforduló hibát gyorsan, minőségi szervizmunkával kijavít.

 

D. Dezső, méhész:

Kezelése egyszerű. Strapabíró, megbízható. Le és felfelé fokozatmentesen működtethető. Mindennapos munkámat megkönnyíti. Sokrétű felhasználást biztosít.

A méhészet erős fizikai munkát igényel, az emelőhátfal - amelyet már sok éve használok - ezt megkönnyíti. Használatát javaslom minden méhésznek.

A cég munkatársai alaposak, rugalmasak és segítőkészek. Bármikor fordulhatok hozzájuk. Minőségi szolgáltatást nyújtanak.

 

B. Ákos, méhész:

Esetemben évenként nagy tömeget mozdítok vele, úgyhogy a célokra, amire kifejlesztették tökéletesen alkalmas. Szilárd, takarékos, megbízható szerkezet, elektromosan és statikailag egyaránt. Mindezekből következően hasznos segítőtárs a munkámban.

Ennél a kérdésnél ugye létezik egy rentábilitási küszöbszint. Szerintem 100-150 család és a fölött mindenképpen megtérül a tartósságából kifolyólag, inkább rakodó rendszer tekintetében (méztéri fiókok, szirupos hordók, hordós méz).

A szervizelés, alkatrészellátás folyamatos, naprakész, precíz, megbízható. Nem fordult még elő ebből adódóan veszteség vagy kiesés.

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.