Kishaszonjárművek professzionális átalakítását végezzük Veszprém környéki bázissal, egész Magyarországra kiterjedő ügyfélkörrel. A Modul-Stor Hungary Kft. több, mint 20 éve foglalkozik kishaszonjármű szerviz autók kialakításával. A termékpaletta bővül, elérhetőek nálunk a járművekre szerelhető daruk, foglalkozunk emelőhátfalak gyártásával és felszerelésével, valamint ehhez a járműcsaládhoz tartozó termékekkel. Járműberendezésekkel segítjük a vállalkozók hatékony munkavégzését, tetőcsomagtartókat szerelünk fel a nagy teherbírást igénylő rakodási munkálatokhoz és melegvizes kézmosók is elérhetőek nálunk a 100%-os higiénia érdekében.

Akiknek haszonjárműve a munkaeszköze, azok számtalan nehézséggel találkozhatnak az iparágukon belül. Célunk, hogy a haszonjárművekkel végzett munka könnyebb, hatékonyabb és biztonságosabb legyen. Ehhez minden járműberendezést, felépítményt, darut és tetőcsomagtartót hadrendbe állítunk készleteinkből.

Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak nagy múltú, több száz autóból álló flottával rendelkező cégek, valamint kisvállalkozások, ahol csupán egy-két járművel dolgoznak. Legyen szó egyedi igényekről vagy flottákról, szakértő munkatársaink tudása verhetetlen a kishaszonjármű piacon.

2019-ben az új Nemesvámosi telephely felépítésével és a hozzá kapcsolódó technológiai és humán erőforrás fejlesztéssel, jelenleg minden gyártó eszközzel és technológiával rendelkezünk, ami a fenti termékek tervezéséhez, gyártásához, felszereléséhez és szervizeléséhez szükséges.

A cég családi vállalkozásként működik 10 fővel, ahol 3 főből álló gépész és autógépész mérnök tulajdonosi kör, valamint technikusok és szakmunkások biztosítják a magas műszaki színvonalat. Új és modern gépek beszerzésével a munkánkhoz minden rendelkezésre áll, hogy a járműre szerelt termékek műszaki színvonala magasan megfeleljen korunk elvárásainak.

Termékeink

  • Alvázas járműre, zárt áruszállítóba, utánfutóra építhető daruk
  • Alvázas járműre, zárt áruszállítóra, utánfutóra építhető emelőhátfalak
  • Kerekesszék emelőberendezések
  • Egyéb emelő berendezések
  • Szervizautó berendezések
  • Tetőcsomagtartók és létraszállítók
  • Melegvizes kézmosó berendezések

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.