Vevőink mondták rólunk

Bárdos Anikó – Értékesítési vezető
Steel-Truck Kft.

A Modul-Stor-ral végzett közös munka során mind a szolgáltatással, mind pedig a gyártás területén nyújtott teljesítményükkel maximálisan elégedettek voltunk. Termékeik jó minőségűek és megbízhatóak, amelyet a későbbi alkalmazásuk sikere is alátámaszt. A kiszolgálás és kapcsolattartás is gördülékenyen és problémamentesen zajlik, a határidők pontos betartása mellett. Örömmel konstatáltuk, hogy megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégáik rendelkezésünkre állnak, bármilyen kérdés merül fel akár a tervezés, akár a beszerelés menete alatt.

 

Torsa Jenő - méhész

A Szegélydaru tökéletesen kielégíti az elvárásainkat, munkánkat maximálisan megkönnyíti! A fiamat idézve "Mostantól a vándorlás játék!" Mindenkinek merem ajánlani az emelő-berendezéseiket, akinek a költségvetése megengedi, mert testileg és lelkileg is megkíméli az embert! Köszönöm a Modul-Stor Kft-nek, hogy a kívánságainknak megfelelően, személyre szabottan készítették el a megrendelésünket!

 

Császár Gábor – Ügyvezető, tulajdonos
Autó-Nexus Kft.

Mindig szívesen dolgozunk együtt a Modul-Stor-ral, mert az ügymenet gördülékeny, gyors és minden esetben tartják magukat a megbeszéltekhez. Ami talán még a kiszolgálásnál is jobb, az a termékek minősége. A felépítmények kifogástalanok, megbízhatóak, jól tükrözik a Gőz család szakértelmét. Minden olyan leendő ügyfélnek ajánljuk a Modul-Stor-t, akinek speciális igényeik vannak.

Reméljük, hogy a jövőben még többször lesz alkalmunk együttműködni.

 

Bákai Lajos - méhész

Nagyon régóta használom a darut, ennek köszönhetem, hogy nincs gerincsérvem, egy embert helyettesít, mindig megbízhatóan dolgozik. A méhész egészsége a legfontosabb! Az emelő-berendezés nagymértékben megkönnyíti a munkát, mindig kéznél van. A gép ára elenyésző, ha az évekig foglalkoztatott segédmunkás bérével hasonlítjuk össze. Mindig elérhető a cég, türelmesen nyújtanak segítséget. A következő autómra is ilyet szereltetek, Nemzeti programból finanszírozható.

 

Nyerges Balázs – Kereskedelmi igazgató
Marsal’ Kft.

A felmerülő ügyekkel kapcsolatban gyorsan és pontos információt kaptam. A szolgáltatások és termékek színvonala kiváló. A dolgozók hozzáértése és ügyfélközpontú hozzáállása példa értékű.

 

Stier András – Főgépész
Colas Közlekedésépítő Kft.

A kiszolgálás és a rendelés menete teljesen rendben, ügyfélközpontúan történt. A megrendelés során nagy segítségnek bizonyultak a 3D-s látványtervek. Összességében a járműberendezés színvonalasan és megfelelő minőségben készült el. (Külön kiemelve a LED-es világítást!)

 

Fukszberger Gyula - méhész

Az emelőhátfal tökéletesen működik, kifogástalan, megbízható. Munkámat nagyban segíti. Kezelése, működése nem bonyolult. A méhész kollégáknak javasolnám a sok felesleges emelőszerkezet, saját ötletelések helyett ennek a megbízható eszköznek a használatát. A Modul-Stor Kft megbízható, ügyfélbarát, minden előforduló hibát gyorsan, minőségi szervizmunkával kijavít.

 

Dely Dezső - méhész

Az emelőhátfal kezelése egyszerű. Strapabíró, megbízható. Mindennapos munkámat megkönnyíti. Sokrétű felhasználást biztosít. A méhészet erős fizikai munkát igényel, az emelőhátfal - amelyet már sok éve használok - ezt megkönnyíti. Használatát javaslom minden méhésznek. A cég munkatársai alaposak, rugalmasak és segítőkészek. Bármikor fordulhatok hozzájuk. Minőségi szolgáltatást nyújtanak.

 

B. Ákos - méhész

Esetemben évenként nagy tömeget mozdítok vele, úgyhogy a célokra, amire kifejlesztették tökéletesen alkalmas. Szilárd, takarékos, megbízható szerkezet, elektromosan és statikailag egyaránt. Mindezekből következően hasznos segítőtárs a munkámban.

Ennél a kérdésnél ugye létezik egy rentábilitási küszöbszint. Szerintem 100-150 család és a fölött mindenképpen megtérül a tartósságából kifolyólag, inkább rakodó rendszer tekintetében (méztéri fiókok, szirupos hordók, hordós méz).

A szervizelés, alkatrészellátás folyamatos, naprakész, precíz, megbízható. Nem fordult még elő ebből adódóan veszteség vagy kiesés.

 

Pásztor Tamás és Társa Kft. - Paár Csaba

A Modul-Stor Hungary Kft. a partnerség kezdetétől együttműködő és segítőkész volt, rugalmasan kezelték az utólagos módosításokat illetve változtatásokat, valamint jól felszerelt, tiszta munkakörnyezetben dolgoznak. Az előzetes egyeztetések rugalmasak és zökkenőmentesek voltak, emiatt is döntöttünk mellettük, amit nem bántunk meg, mert a végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, mind a polcberendezésnek, mind a raktér burkolásának minőségével. Tervezzük, hogy a jármű flotta többi autóit is felszereljük polcokkal és mindenképp Modul-Stor Hungary-val folytatjuk az együttműködést. A futárok visszajelzése is pozitív, hiszen nagymértékben segíti ez a kiváló járműberendezés a munkájukat, a raktér sokkal átláthatóbb, ezáltal könnyebbé tette a küldemények kezelését, így hatékonyabban is tudnak dolgozni.

Bátran ajánljuk a csapatot, hiszen profik abban, amit csinálnak!

 

Modul-Stor Hungary Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, Szilvádi u. 56.

Telephely: 8248 Nemesvámos, Szél u. 2.

+36 88 505 502

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© Copyright 2022 - Modul-Stor Hungary Kft. - Minden jog fenntartva.